Tisak | Varaždin | Supernova

Uživajte u brzoj i jednostavnoj kupovini te bogatom asortimanu koji vam nudi Tisak.

Tisak

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Optujska 171 A/B/C
42000 Varaždin
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Optujska 171 A/B/C
42000 Varaždin
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Tisak - obavite sve na jednom mjestu u centru Supernova Varaždin

Zamislite da na jednom mjestu možete platiti račune za struju ili vodu, kupiti dnevne novine ili časopis, poslati paket rođacima ili prijateljici koja je odselila, ali i ulaznice za koncerte. Ne morate više zamišljati, sve to, ali i više, možete obaviti na kiosku Tiska smještenom nasuprot trgovine Bubamara u centru Supernova Varaždin. Omiljeno mjesto na koje dolazimo kada u žurbi trebamo kupiti vodu ili sok, ali i kupiti novi broj omiljenog  modnog ili sportskog časopisa, nudi i plaćanje karticama što nam olakšava kupovinu kada uz sebe nemamo gotovine. Želite li ipak imati kune u džepu, Tisak nudi i uslugu podizanja gotovine, kao i mijenjanja valuta.

Trebate li nešto iskopirati ili izraditi omiljenu fotografiju kao uspomenu, s povjerenjem se obratite ljubaznom osoblju. Ne propustite sljedeći koncert najdražeg pjevača uz uslugu kupnje ulaznica za koncerte i razna kulturna i sportska događanja. Popijte jednu kavu za van na kiosku Tiska i uživajte u ostatku kupnje u centru Supernova Varaždin.

Za bezbrižno rješavanje obveze uz sve na jednom mjestu

Tisak je najveći maloprodajni lanac kioska s mrežom od 1000 prodajnih mjesta diljem Hrvatske te vodeći hrvatski distributer tiskovina, duhanskih proizvoda, prepaid bonova i start paketa telekom operatera te ostalih proizvoda.

Dokazuju to brojne usluge koje kupcima omogućuju zadovoljenje svih svojih potreba na jednom mjestu – kupovina dnevnih tiskovina, modnih, sportskih i specijaliziranih časopisa, TISAK media Webshop, slanje paketa raznih veličina, TISAKbizz usluga, izrada fotografija, usluga fotokopiranja, Franck Café COFFEE TO GO i Podigni NOVAC (Cash Advance).

Pošaljite paket po povoljnijoj cijeni, promijenite novac, platite račune s 2D barkodom, odigrajte najpopularnije igre na sreću Hrvatske lutrije - i to sve na kiosku Tiska. Olakšajte si izbor biranja poklona i iznenadite najbliže Tisak media poklon karticom koja će razveselit zaljubljenike u čitanje, glazbu, filmove ili video i društvene igre.

Tisak poslovnice omogućuju vam i kupovinu karata za zagrebački i osječki javni gradski prijevoz, kupovinu SMS ENC bonova, Paysafecard ili Ekesh bonova te prodaju ulaznica iz Eventim sustava za sva važnija kulturna i sportska događanja. U roku od 24 sata, 365 dana u godini, može distribuirati svaki proizvod na bilo koje mjesto u Hrvatskoj što ga čini jedinstvenom distribucijskom kućom.

Tisak tako postaje jedinstveno odredište za kupnju koje nudi najširi asortiman i najbolju uslugu.