Sport Vision | Varaždin | Supernova

Sportske kolekcije Sport Visiona rezultat su odličnih kombinacija iz odabira poznatih svjetskih brendova.

Sport Vision

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Optujska 171 A/B/C
42000 Varaždin
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Optujska 171 A/B/C
42000 Varaždin
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Provjerite nove kolekcije u Sport Visionu u centru Supernova Varaždin

Sportske kombinacije koje podižu svaki outfit pronađite u trgovini Sport Vision u sklopu shopping centra Supernova Varaždin. U svom omiljenom retail parku posjetite jednu od najboljih sportskih trgovina u gradu. Ponuda za muškarce, žene i djecu bogata je izborom brojnih modela tenisica, trenirki, sportskih jakni, majica dugih i kratkih rukava, popularnih hudica tj. majica s kapuljačom i brojnih drugih.

Sportske kolekcije rezultat su odličnih kombinacija iz odabira poznatih svjetskih brendova. Tako vas u Sport Visionu očekuju brendovi kao što su Lotto, Asics, New Era, Kandera, Mizuna, J2C, Nike, Umbro, adidas, Skechers, New Balance, Merrell, Hoka, Reebok, Puma, Havaianas i brojni drugi.

Za sport uvijek odaberite Sport Vision jer vas u muškom i ženskom asortimanu očekuju konfekcijski brojevi od najmanjeg ženskog XS i sve do najvećeg muškog broja s 3XL-a. Grad Varaždin uz trgovinu Sport Vision ima jedinstveno mjesto za kupovinu u multibrend konceptu s odličnim cijenama za sve one koji vole i bave se sportom.

Jedinstveni koncept multibrand dućana s jednom od najboljih ponuda na tržištu

Sport Vision postao je sinonimom za modernu tvrtku koja predstavlja maksimalnu fleksibilnost, profesionalnost i dinamičnost svog poslovnog rasta i razvoja. Od dana osnivanja pa sve do danas, osnovni cilj je ponuditi poznate i kvalitetne robne marke. Brzim reagiranjem na zahtjeve trendova i tržišta, Sport Vision je postala tvrtka kojoj se vjeruje.

Misija ove tvrtke je zadržati svoju poziciju lidera na tržištu sportskog asortimana te uz inspirativan način uvijek aktivno biti povezan sa svojim kupcima, klijetima i partnerima. Uz jedinstveno maloprodajno iskustvo, dizajn proizvoda i s ciljem da oplemene životni stil svojih kupaca Sport Vision opravdava svoju reputaciju na tržištu.

Svoj rast nastavljaju iz godine u godinu uz aktivno ulaganje u razvoj sporta, kako na lokalnim, tako i na regionalnim razinama. Uz kontinuirana ulaganja u razvoj društvene odgovornosti i uz uzajamnu suradnju sa zajednicama, Sport Vision njeguje dobar odnos u društvenim sredinama te je aktivni sudionik zajednice.

Sport Vision je prisutan na hrvatskom tržištu u brojnim gradovima s više od 30 maloprodajnih mjesta, a neke od njih su smještene upravo u shopping centrima Supernova Hrvatske. Upravo sportaši i oni koji se bave sportom na rekreativan način, pronalaze najbolju opremu u trgovinama Sport Visiona zbog jedinstvenog koncepta multibrand dućana s jednom od najboljih ponuda na tržištu.

Sportska obuća i oprema s konkurentnim cijenama te moderan ambijent omogućit će vam da pronađete odgovarajuće modele i veličine među brojnim svjetskim i domaćim brendovima.