Ghetaldus Optika | Varaždin | Supernova

Uz stručno savjetovanje i kvalitetan asortiman Ghetaldus optike priuštite si zdrav vid i urban izgled.

Ghetaldus Optika | Varaždin | Supernova

Ghetaldus Optika

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Optujska 171 A/B/C
42000 Varaždin
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci
Adresa
Optujska 171 A/B/C
42000 Varaždin
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci

Odaberite svoj model sunčanih ili dioptrijskih naočala u trgovini Ghetaldus u centru Supernova Varaždin

Nekome modni dodatak, mnogima važan dodatak radi zdravlja očiju, naočale su odavno prestale izgledati kao one koje su bake nosile dok su nam čitale priče prije spavanja. Najbolje to pokazuje bogata ponuda naočala s dioptrijom i sunčanih naočala iz trgovine Ghetaldus u centru Supernova Varaždin. Model koji odgovara vašim crtama lica nađite između trgovina Tally Weijl i Mass.

Stručno i ljubazno osoblje besplatno će vam utvrditi dioptriju i informirati vas o najnovijim trendovima u svijetu optike i preporučiti jedan od vrhunskih svjetskih brendova poput marke Dior, Hugo Boss, Max Mara, Ray Ban i mnogih drugih. Na policama punim raznih okvira poput onih okruglih, mačkastih ili klasičnih okvira, izaberite svoje dioptrijske naočale, naočale za čitanje ili vožnju. Izaberite i nove sunčane naočale koje će štiti vaše oči od opasnih sunčevih zraka, a ujedno biti i prekrasan modni dodatak. Preferirate li više leće, odaberite one koje najbolje odgovaraju vašem oku uz koje obavezno kupite i otopinu za leće. Zasjajte uz Ghetaldus naočale i leće - vidimo se u shoppingu.

Zaštitite oči i upotpunite outfit savršenim naočalama

Poliklinika Ghetaldus svojim radom započinje još od 1994. godine kao privatna oftalmološka zdravstvena ustanova. Danas Ghetaldus posluje kao čitav niz poslovnica i ordinacija s najmodernijom opremom i čak 20 liječnika oftalmologa u svom stručnom timu.

Kvalitetan asortiman i stručno savjetovanje dostupno je diljem Hrvatske. Već pri prvim znakovima problema s vidom, s potpunim povjerenjem posjetite Ghetaldus poslovnicu i zatražite pregled vida te dodatno stručno savjetovanje. Birajte dioptrijske naočale izuzetno visoke kvalitete stakala s okvirima modernog dizajna.

Ako su vaš izbor ipak praktične i funkcionalne kontaktne leće, Ghetaldus vam nudi bogatu ponudu leća renomiranog brenda Bausch&Lomb. Za kvalitetno i detaljno održavanje koje će im produljiti vijek trajanja i održati kvalitetu, tu je i popratna ponuda otopina za leće.

Ne zanemarujte niti zaštitu od negativnog sunčevog zračenja – zaštitite svoje oči i začinite svakodnevni styling nekim od vrhunskih modela iz ponude sunčanih naočala. Klasični ili trendi okviri zaštitni su znak kolekcija poznatih svjetskih brendova Tom Ford, Jimmy Choo, Ray Ban, Boss, Fendi, Carrera, Christian Dior, Elie Saab, Givenchy, Just Cavalli, Guess, Max Mara, Tommy Hilfiger, Polaroid, Pierre Cardin, i brojnih drugih.

Potražite muške, ženske  i dječje modele naočala idealnog omjera cijene i kvalitete, a ne propustite iskoristiti i brojne prigodne popuste i akcije.