Spar | Varaždin | Supernova

Između više od 7.400 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda pronađite samo najbolje za svoju obitelj uz najpovoljnije cijene. Tražite li kvalitetu po odličnoj cijeni, zavirite u posebnu Spar Premium liniju koja nudi fine i kvalitetne delicije.

Spar

Radno vrijeme
Ponedjeljak 07:00 - 21:00
Utorak 07:00 - 21:00
Srijeda 07:00 - 21:00
Četvrtak 07:00 - 21:00
Petak 07:00 - 21:00
Subota 07:00 - 21:00
Nedjelja 08:00 - 14:00
Adresa
Optujska 171 A/B/C
42000 Varaždin
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i hrana
Adresa
Optujska 171 A/B/C
42000 Varaždin
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i hrana

Svježa ponuda namirnica čeka vas u trgovini Spar centra Supernova Varaždin

Police trgovine Spar svakodnevno privlače svježim i odličnim izborom mnoge Varaždinke i Varaždince u centar Supernova Varaždin jer znaju da ih čekaju proizvodi domaće kvalitete. Svježa jaja iz Zagorja, voće iz Slavonije i riba iz Dalmacije samo je dio bogate ponude trgovine koja kao partnere okuplja proizvođače iz cijele Hrvatske. Nedjeljni ručak ukusniji je uz domaći krumpir, svježe meso, mliječne proizvode i svježe voće i povrće koje možete pronaći u trgovini Spar. 

Volite li slatko, sve za kolače pronađite na jednom mjestu - brašno, orahe, bademe, šećer, čokoladu, voće ili prašak za pecivo, ali i posude za miksanje i tanjuri na kojima ćete kolače poslužiti nalaze se između velikog broja proizvoda. Dođu li vam gosti, poslužite ih odličnim vinima ili kvalitetnom pivom, ali i voćnim sokovima ili gaziranim pićem. Začinite svoj recept bogatom ponudom svježih namirnica ili delicijama iz asortimana robne marke Spar Premium. Sve što se kupili možete platiti na rate, a vaš novčanik razveselit će česta sniženja i akcije.

Vrhunska kvaliteta, bogat asortiman i pristupačne cijene

Spar Hrvatska u vlasništvu je Spar Austria grupe te je najmlađi član te grupe, a danas posluju u 35 zemalja na 4 kontinenta. Prvi Interspar u Hrvatskoj otvoren je u lipnju 2005. godine, a danas je prisutan u većini centara Supernova grupe diljem Hrvatske.

Interspar je hipermarket s velikom ponudom proizvoda, različitih asortimana i robnih marki, dok je Spar u formatu supermarketa. Od 2017. godine Spar preuzima Billu zbog čega ima više od 4600 zaposlenika.

Uz već dobro poznatu robnu marku S-Budget, kao i Spar Premium seriju tu su i robne marke poput Natur Pur, Pretty Baby, Splendid, Pascarelo i druge. Interspar svojim kupcima nudi široku paletu proizvoda kroz bogat asortiman prehrambenih proizvoda. U hipermarketu Interspar kupci mogu odabrati među više od 10.000 neprehrambenih artikala.

Posebnu pažnju u Intersparu posvećuju velikoj zastupljenosti domaćih proizvoda, posebno lokalnih proizvođača poput OPG-ovaca i malih poduzetnika Svježe voće, povrće, bio proizvodi kao i brojne delikatese i mesni proizvodi očekuju vas u svakodnevnoj ponudi na policama Interspara.

Akcijske ponude i pogodnosti očekuju vas u Intersparovom i Sparovom katalogu koji će vam donijeti brojne uštede prilikom kupnje namirnica i kućanskih potrepština. Interspar često organizira i brojne nagradne natječaje i nagradne igre u kojima daruju auto ili neke druge vrijedne nagrade.

Novosti
Igraj i osvoji
Počinje nogometna grozinca
8. svibnja 2024.

U periodu od 08.05. do 25.06.2024. kupovinom od najmanje 10,00 € u bilo kojoj SPAR i INTERSPAR trgovini u Hrvatskoj, zaigrajte nagradnu igru i razveselite se super nagradama uz koje će biti ljepše pratiti europsko nogometno prvenstvo!

Pročitajte pravila i izazovite svoju sretnu zvijezdu na SPAR Nagradna igra - prijavite se! (igram.hr)