Spar | Varaždin | Supernova

Bogat izbor i svježe namirnice - uživajte u obiteljskoj kupovini u trgovini Spar.

Spar

Radno vrijeme
Ponedjeljak 08:00 - 17:00
Utorak 08:00 - 17:00
Srijeda 08:00 - 17:00
Četvrtak 07:00 - 20:00
Petak 07:00 - 20:00
Subota 07:00 - 20:00
Nedjelja 08:00 - 17:00
Adresa
Optujska 171 A/B/C
42000 Varaždin
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i hrana
Adresa
Optujska 171 A/B/C
42000 Varaždin
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i hrana

Svježa ponuda namirnica čeka vas u trgovini Spar centra Supernova Varaždin

Police trgovine Spar svakodnevno privlače svježim i odličnim izborom mnoge Varaždinke i Varaždince u centar Supernova Varaždin jer znaju da ih čekaju proizvodi domaće kvalitete. Svježa jaja iz Zagorja, voće iz Slavonije i riba iz Dalmacije samo je dio bogate ponude trgovine koja kao partnere okuplja proizvođače iz cijele Hrvatske. Nedjeljni ručak ukusniji je uz domaći krumpir, svježe meso, mliječne proizvode i svježe voće i povrće koje možete pronaći u trgovini Spar.

Volite li slatko, sve za kolače pronađite na jednom mjestu - brašno, orasi, bademi, šećer, čokolada, voće ili prašak za pecivo, ali i posude za miksanje i tanjuri na kojima ćete kolače poslužiti nalaze se između velikog broja proizvoda. Dođu li vam gosti, poslužite ih odličnim vinima ili kvalitetnom pivom, ali i voćnim sokovima ili gaziranim pićem. Začinite svoj recept bogatom ponudom svježih namirnica ili delicijama iz asortimana robne marke Spar Premium. Sve što se kupili možete platiti na rate, a vaš novčanik razveselit će česta sniženja i akcije.

Vrhunska kvaliteta, bogat asortiman i pristupačne cijene

Spar Hrvatska u vlasništvu je Spar Austria grupe te je najmlađi član te grupe, a danas posluju u 35 zemalja na 4 kontinenta. Prvi Interspar u Hrvatskoj otvoren je u lipnju 2005. godine, a danas je prisutan u većini centara Supernova grupe diljem Hrvatske.

Interspar je hipermarket s velikom ponudom proizvoda, različitih asortimana i robnih marki, dok je Spar u formatu supermarketa. Od 2017. godine Spar preuzima Billu zbog čega ima više od 4600 zaposlenika.

Uz već dobro poznatu robnu marku S-Budget, kao i Spar Premium seriju tu su i robne marke poput Natur Pur, Pretty Baby, Splendid, Pascarelo i druge. Interspar svojim kupcima nudi široku paletu proizvoda kroz bogat asortiman prehrambenih proizvoda. U hipermarketu Interspar kupci mogu odabrati među više od 10.000 neprehrambenih artikala.

Posebnu pažnju u Intersparu posvećuju velikoj zastupljenosti domaćih proizvoda, posebno lokalnih proizvođača poput OPG-ovaca i malih poduzetnika Svježe voće, povrće, bio proizvodi kao i brojne delikatese i mesni proizvodi očekuju vas u svakodnevnoj ponudi na policama Interspara.

Akcijske ponude i pogodnosti očekuju vas u Intersparovom i Sparovom katalogu koji će vam donijeti brojne uštede prilikom kupnje namirnica i kućanskih potrepština. Interspar često organizira i brojne nagradne natječaje i nagradne igre u kojima daruju auto ili neke druge vrijedne nagrade.

Novosti
Opremite kuhinju
Novi program vjernosti
29. siječnja 2020.

Uljepšajte si i olakšajte svakodnevicu u kuhinji uz praktičan dizajnerski kuhinjski pribor. Pri svakoj kupnji u trgovini SPAR u iznosu od 50 kn sakupljajte bodove i iskoristite do 70% popusta na Joseph Joseph pametna kuhinjska pomagala. Bodove možete sakupljati do 14.4. - sretno!