Spar | Varaždin | Supernova

Između više od 7.400 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda pronađite samo najbolje za svoju obitelj uz najpovoljnije cijene. Tražite li kvalitetu po odličnoj cijeni, zavirite u posebnu Spar Premium liniju koja nudi fine i kvalitetne delicije.

Spar

Radno vrijeme
Ponedjeljak 07:00 - 21:00
Utorak 07:00 - 21:00
Srijeda 07:00 - 21:00
Četvrtak 07:00 - 21:00
Petak 07:00 - 21:00
Subota 07:00 - 21:00
Nedjelja 08:00 - 14:00
Adresa
Optujska 171 A/B/C
42000 Varaždin
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i hrana
Adresa
Optujska 171 A/B/C
42000 Varaždin
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i hrana

Svježa ponuda namirnica čeka vas u trgovini Spar centra Supernova Varaždin

Police trgovine Spar svakodnevno privlače svježim i odličnim izborom mnoge Varaždinke i Varaždince u centar Supernova Varaždin jer znaju da ih čekaju proizvodi domaće kvalitete. Svježa jaja iz Zagorja, voće iz Slavonije i riba iz Dalmacije samo je dio bogate ponude trgovine koja kao partnere okuplja proizvođače iz cijele Hrvatske. Nedjeljni ručak ukusniji je uz domaći krumpir, svježe meso, mliječne proizvode i svježe voće i povrće koje možete pronaći u trgovini Spar. 

Volite li slatko, sve za kolače pronađite na jednom mjestu - brašno, orahe, bademe, šećer, čokoladu, voće ili prašak za pecivo, ali i posude za miksanje i tanjuri na kojima ćete kolače poslužiti nalaze se između velikog broja proizvoda. Dođu li vam gosti, poslužite ih odličnim vinima ili kvalitetnom pivom, ali i voćnim sokovima ili gaziranim pićem. Začinite svoj recept bogatom ponudom svježih namirnica ili delicijama iz asortimana robne marke Spar Premium. Sve što se kupili možete platiti na rate, a vaš novčanik razveselit će česta sniženja i akcije.

Vrhunska kvaliteta, bogat asortiman i pristupačne cijene

Spar Hrvatska u vlasništvu je Spar Austria grupe te je najmlađi član te grupe, a danas posluju u 35 zemalja na 4 kontinenta. Prvi Interspar u Hrvatskoj otvoren je u lipnju 2005. godine, a danas je prisutan u većini centara Supernova grupe diljem Hrvatske.

Interspar je hipermarket s velikom ponudom proizvoda, različitih asortimana i robnih marki, dok je Spar u formatu supermarketa. Od 2017. godine Spar preuzima Billu zbog čega ima više od 4600 zaposlenika.

Uz već dobro poznatu robnu marku S-Budget, kao i Spar Premium seriju tu su i robne marke poput Natur Pur, Pretty Baby, Splendid, Pascarelo i druge. Interspar svojim kupcima nudi široku paletu proizvoda kroz bogat asortiman prehrambenih proizvoda. U hipermarketu Interspar kupci mogu odabrati među više od 10.000 neprehrambenih artikala.

Posebnu pažnju u Intersparu posvećuju velikoj zastupljenosti domaćih proizvoda, posebno lokalnih proizvođača poput OPG-ovaca i malih poduzetnika Svježe voće, povrće, bio proizvodi kao i brojne delikatese i mesni proizvodi očekuju vas u svakodnevnoj ponudi na policama Interspara.

Akcijske ponude i pogodnosti očekuju vas u Intersparovom i Sparovom katalogu koji će vam donijeti brojne uštede prilikom kupnje namirnica i kućanskih potrepština. Interspar često organizira i brojne nagradne natječaje i nagradne igre u kojima daruju auto ili neke druge vrijedne nagrade.

Novosti
marka Vital
Zdravije u novu godinu
14. siječnja 2021.

Nova godina, nove odluke. Da ćemo se zdravije hraniti obećavamo svake godine, no malim koracima možemo našu odluku čak dovesti barem do veljače. Trgovina Spar na svojim policama skriva mnoštvo zdravih namirnica marke Vital poput krekera, sladila, jaja, sjemenki s više minerala i vitamina, a manje masti, šećera i soli za uravnoteženu prehranu.