House | Varaždin | Supernova

Pronađite vlastiti stil i najnovije svjetske trendove te ih uspješno kombinirajte s uličnim i klupskim stilovima

House

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Optujska 171 A/B/C
42000 Varaždin
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Optujska 171 A/B/C
42000 Varaždin
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

House - brend koji ćete obožavati u centru Supernova Varaždin

Volite li se dobro zabaviti, a pri tome izgledati kao da ste izašli iz spota Due Lipe, trgovina House u centru Supernova Varaždin postat će vaša modna meka. Urbana i chic, casual s elementima vintagea moda je koju obožavaju ljubitelji i ljubiteljice modernog stila. Kombinirajte cool majice kratkih rukava sa super slatkim suknjama na koje će idealno pristajati kožna ili traper jakna. Volite li više casual stil, ponuda trenirki u trgovini House oduševit će vas, a ako ste fanovi serije "Friends" uskočite u pidžamu ili majice s ovim popularnim likovima.

Uživajte u odličnim materijalima, modernim krojevima i odličnoj ponudi po fantastičnim cijenama.

Kreativan, odvažan i beskompromisan

Ako volite dobru glazbu, slobodu i spontanu zabavu, onda smo je trgovina House ono što vam treba. Brend zvukova i mladosti ima preko 320 trgovina u Europi koje obožavaju trendseteri i trendseterice željne individualnosti. Modne kombinacije koje inspiriraju ritmom, pomoći će vam da pronađete vlastiti stil. Kreativan, odvažan i beskompromisan pridjevi su koji najbolje opisuju ovaj brend koji čine četiri linije zasebnih značajki – dvije ženske i dvije muške.

Ženska linija "Casual fashion" kreirana je za kozmopolite koje obožavaju kombinirati različite stilove i odjećom naglašavati svoju osobnost. Linija inspirirana trendovima svjetskih modnih pista, s jasnim naglaskom na originalne i moderne detalje ideala je za mladu djevojku ili ženu koja zna što želi. Liniju za aktivne djevojke koje se vole dobro zabavljati i eksperimentirati modom možete pronaći pod nazivom "street chic" . Ona je mješavina najnovijih urbanih trendova i sportskih elemenata te trendi gadgeta.

Pripadnici muškog spola birati mogu između linija "Urban heritage" i "Street style". Kombinacija urbanog casuala s rock elementima i daškom vintagea odlika je "Urban heritage" linije. Za zahtjevnog, otvorenog muškarca koji ima ​​vlastiti stil, koji donosi zrele modne odluke, koji cijeni visoku kvalitetu i profinjene detalje. Linija Street style" usmjerena je na one koji su u potrazi za modernom odjećom, koji kompletiraju svoju garderobu, koji vole uživati i brzo hvataju najnovije trendove te su uvijek tamo gdje se događa nešto zanimljivo. Obuhvaća uličnu modu sa sportskim elementima, izražajne uzorke i boje te i modne dodatke.

Jaka strana branda HOUSE je denim – u različitim stilovima i krojevima, za različite osobnosti, uvijek u skladu s najnovijim trendovima.