Farmacia | Varaždin | Supernova

Uz visoko educiran tim stručnjaka te preparate i pomagala vrhunske kvalitete iz ponude trgovine Farmacia uživajte u kupovini i brinite o zdravlju.

Farmacia

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Optujska 171 A/B/C
42000 Varaždin
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Drogerija
Adresa
Optujska 171 A/B/C
42000 Varaždin
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Drogerija

Provjerite kvalitetnu ponudu trgovine Farmacia u centru Supernova Varaždin

Specijalizirana prodavaonica Farmacia, smještena u retail parku Supernova Varaždin, nudi vam bogatu ponudu bezreceptnih lijekova, kvalitetnih preparata za njegu lica i tijela, hranjivih i zdravih dodataka prehrani, aparata poput tlakomjera ili toplomjera te ostalog asortimana neizbježnog težite li zdravom načinu života. Stručni savjeti djelatnika uvelike će vam olakšati odabir i usmjeriti vas prilikom kupovine, kako biste savršeno odabrali proizvode upravo po svojoj mjeri.

Uz ponudu renomiranih proizvođača preparativne kozmetike održite zdrav i mladolik izgled kože, a za savršen balans organizma iz asortimana odaberite i brojne dodatke prehrani, vitaminske pripravke i proizvode koji će vam pomoći u održavanju tjelesne težine. Vichy, La Roche-Posay, Eucerin, Avene, Elancyl, Silverex i Twinlab samo su neki od renomiranih brendova čije linije visoke kvalitete možete odabrati u ponudi prodavaonice Farmacia. Osim izbora omiljenih proizvoda, u ponudi trgovine Farmacia očekuju vas i korisna savjetovanja vođena od strane vrhunskih stručnjaka, kao i učestale akcije uz koje možete ostvariti i značajne uštede.

Pronađite omiljene proizvode za njegu tijela i vrhunske medicinske preparate

Farmacia je specijalizirana prodavaonica lijekovima i medicinskim proizvodima koja nudi veliki izbor dodataka prehrani, vitamina i minerala, biljnih pripravaka, eteričnih ulja, čajeva i lokalnih pripravaka, kao što su masti i losioni. Od klasične ljekarne razlikuje se po tome što se u njoj ne mogu preuzeti i kupiti lijekovi propisani liječničkim receptom.

U Farmaciji vas uvijek očekuje stručno osoblje koje će vas svojim savjetima voditi ka samoizlječenju ako imate manje zdravstvene poteškoće za koje nije potrebna intervencija liječnika. Ako vas muče i ako vodite brigu oko nepoznatih simptoma, nuspojava, pronađite rješenje za svoje probleme uz izbor dermokozmetike, vitaminskih suplemenata, biljnih lijekova, prehrane za vaše dijete, ortopedskih pomagala i obuće, medicinskih aparata i svega što vam je potrebno za svakodnevni životni ritam.

Prilikom svakog izbora medicinskih pomagala dobit ćete stručne savjete i uputu kako pravilno postupati da biste dobili bolje i točnije rezultate, primjerice pri mjerenju tlaka ili glukoze u krvi. Magistri farmacije i farmaceutski tehničari savjetovat će vas o zdravoj prehrani i životnim navikama te možete besplatno izmjeriti tlak.

Tijekom godine u Farmaciji vas očekuju organizirane besplatne promocije proizvoda iz asortimana dodataka prehrani i dermokozmetike kako biste se bolje upoznali s asortimanom od Farmacije. Farmacijin moto je: Pitaj i očekuj više!