Intersport | Varaždin | Supernova

Za sve one koji preferiraju sportski način odijevanja i casual modne kombinacije ne propustite osmisliti idealne outfite birajući sportsku obuću i odjeću atraktivnog dizajna.

Intersport

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Optujska 171 A/B/C
42000 Varaždin
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Optujska 171 A/B/C
42000 Varaždin
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Sve sportsko na jednom mjestu u centru Supernova Varaždin

Intersport je maloprodajni lanac trgovina sportske opreme, odjeće i obuće. Rezultat 40 godina našeg uspješnog rada, danas se ogleda u brojci od 5400 trgovina u 44 zemlje diljem svijeta. Samo u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Crnoj Gori Intersport ima preko 130 trgovina. Uz trgovine, Intersport aktivno održava vrlo kvalitetan, user-friendly web-shop s preko 9700 artikala. Tijekom svog razvoja Intersport je uvijek u fokusu imao sport kao način života, to nikada nije bio samo dućan u koji se ode po tenisice, to je strukturirana priča, koja kao i u sportu, uspjeh zahvaljuje čvrstoj i jasnoj viziji, predanom radu te, ne manje važno,  zaposlenicima koji istinski vjeruju u svoj posao. 

Danas Intersport potpisuje slogan “The Heart of Sport” ili “Srce sporta”, koji na vrlo jednostavan i direktan način, uz pozitivnu emociju, sažima esenciju brenda. Za sport treba imati srce. A onda dolazi sve ostalo. Naša misija je kreiranje i održavanje profesionalnog pristupa prema ljudima koji vole sport. Želimo u svakom trenutku ponuditi širok i raznolik asortiman proizvoda za razne sportove. Želimo održati autentičnost na svim područjima vezanim uz sporta te uvijek postići najbolji odnosno konkurentan omjer cijene i kvalitete. Nudimo stručne savjete,  znanje i razumijevanje, uz izvrstan izbor proizvoda i kvalitetu usluge te se trudimo našim kupcima i svim zaljubljenicima u sport osigurati maksimalnu vrijednost.
 

Duga tradicija približavanja sporta kupcima

Intersportova priča započinje još davne 1968. godine kada se deset organizacija nabave udružilo vodeći se zajedničkim ciljem – osnovati međunarodnu organizaciju koja će kupcima ulijevati povjerenje i približiti razumijevanje sporta. Danas Intersport posluje u 44 zemalja diljem svijeta s više od 5400 trgovina i svojom ponudom zadovoljava potrebe, kako profesionalnih sportaša, tako i rekreativaca te zaljubljenika u život u pokretu. Posljednjih nekoliko godina promjene u načinu života uzrokovale su novi i drugačiji stav ljudi prema sportu. Prateći navike kupaca, redizajnirali su filozofiju branda kroz slogan „The heart of sport“.

Kupcima omogućavaju dodanu vrijednost kroz razumijevanje individualnih potreba i stručne savjete koje prati širok asortiman proizvoda i veliki izbor vodećih sportskih brandova u ponudi. Bilo da se bavite sportom u gradu (trčanje, nogomet, trening) ili više volite otvorena prirodna prostranstva (outdoor, biciklizam sportovi na plaži, zimski sportovi), u INTERSPORTU možete pronaći raznovrsnu ponudu te birati između mnoštva proizvoda za vašu omiljenu sportsku aktivnost. U svim kategorijama zastupljeni su proizvodi za profesionalce, rekreativce i sportske zaljubljenike. Pronađite sve potrebno za neke od najpopularnijih sportova poput košarke, nogometa, rukometa, tenisa, plivanja, fitnessa, skijanja ili trčanja.

Ako je vaše srce osvojio neki od ekstremnih ili opremom manje zastupljenih sportova Intersportu ćete, na veliko zadovoljstvo pronaći opremu čak i za takve aktivnosti. Alpsko skijanje, bordanje, rugby, rolanje i skateboarding samo su neki od sportova za koje vam Intersport nudi odličan izbor kvalitetne opreme.

Novosti
30% popusta
Uroni u ljetne popuste
13. lipnja 2024.

Intersport trgovina je pripremila odličnu akciju koju ne smijete propustiti! Uronite u ljeto sa sportskim zvijezdama iz Intersporta uz popuste do 30% na odabrane artikle. Pronađite svoje nove kupaće kostime, peraje i sve ostalo plažu. Popusti se ne zbrajaju. Akcija vrijedi od 12.06.