Müller | Varaždin | Supernova

Bogati odjeli parfumerije, papirnice i igračaka te kvalitetne robne marke i atraktivne cijene garancija su odlične obiteljske kupovine.

Müller

Radno vrijeme
Ponedjeljak 08:00 - 21:00
Utorak 08:00 - 21:00
Srijeda 08:00 - 21:00
Četvrtak 08:00 - 21:00
Petak 08:00 - 21:00
Subota 08:00 - 21:00
Nedjelja 08:00 - 14:00
Adresa
Optujska 171 A/B/C
42000 Varaždin
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Drogerija
Adresa
Optujska 171 A/B/C
42000 Varaždin
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Drogerija

Beauty proizvodi za najdraže tretmane uz trgovinu Müller u centru Supernova Varaždin

Jedna od mnogobrojnih trgovina iz najvećeg lanca drogerijskog asortimana, Müller, nalazi se upravo u sklopu shopping retail parka Supernova Varaždin. Odmah pored supermarketa Spar i trgovine C&A očekuje vas najširi asortiman proizvoda za cijelu obitelj. Visoka kvaliteta i niske cijene garancija su uspješnom shoppingu, bilo da ste u potrazi za poklonima, proizvodima za čišćenje doma, pelenama za bebe, novim make-upom ili možda trebate adekvatan pribor za ured. Sve to i mnoštvo drugih proizvoda očekuju vas na adresi Optujska 171/B u sklopu retail parka Supernova Varaždin.

Iznenadite najbliže posebnim poklonom iz bogatog asortimana s odjela parfumerije, odaberite neku novu zanimljivu igračku za najmlađe ili pronađite za sebe i kolege nove rokovnike, atraktivne kemijske olovke ili drugu uredsku opremu. Više od 50.000 proizvoda omogućit će vam da brzo i jednostavno obavite svoj shopping bez pretjeranog stresa i gužve. Posebna ponuda su i super poklon-bonovi koje možete kupiti sebi ili svojim bližima i na taj im način omogućiti shopping po vlastitom izboru.

Saznajte sve o vodećem njemačkom lancu drogerija

Müller je vodeći lanac drogerija s bogatom ponudom od preko 50 000 proizvoda u odjelima parfumerije, papirnice i igračaka. Kvaliteta po atraktivnim cijenama i velik izbor robnih marki, garancija je dobre kupnje i zadovoljstva kupaca.

U drogeriji Müller pronaći ćete sve za svoje svakodnevne životne potrebe. Asortiman za čišćenje, održavanje i dekoraciju doma, odjel papirnice ili asortiman za ručni rad te ponuda za bebe i djecu, samo je dio bogate ponude proizvoda za svakodnevnu uporabu koje možete pronaći na jednom mjestu.

Kvalitetni i ekonomični brendovi Aveo, Beauty Baby, Blink, Duchesse godinama su prvi odabir zadovoljnih kupaca. Odjel kozmetike obiluje proizvodima za njegu lica, tijela i kose. Razne kreme, losione, ulja, šampone i prirodne preparate, Müller nudi u nebrojenim varijantama i robnim markama. Osim proizvoda široke potrošnje, Müller se može pohvaliti i zavidnom količinom luksuznih proizvoda za njegu i osobnu higijenu.

Prođete li pored mirisnih polica Müllerove parfumerije, očarat će vas mirisi poznatih brendova kao što su Hugo Boss, Versace, Giorgio Armani, Dolce Gabbana, Bvlgari, Kenzo i mnogi drugi. Birati ih možete u muškoj i ženskoj varijanti, ali i kao poklon setove idealne za darivanje u raznim prigodama. Vaše mališane osvojit će bogat izbor slatkiša i igračaka. Didaktičke igračke, Lego kocke, autići i lutke te mnoštvo igračaka na temu omiljenih crtanih junaka oduševit će bebe i djecu različitih dobnih skupina. Kao idealan poklon, u Mülleru možete pronaći i prigodne poklon bonove.