C&A | Varaždin | Supernova

Bogat asortiman ženskih, muških i dječjih modnih linija za sve prigode i stilove očekuje vas u trgovini C&A.

C&A | Varaždin | Supernova

C&A

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Optujska 171 A/B/C
42000 Varaždin
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda Modni dodaci
Adresa
Optujska 171 A/B/C
42000 Varaždin
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda Modni dodaci

Odlična ponuda i aktualni trendovi očekuju vas u trgovini C&A centra Supernova Varaždin

Prostrana i bogato opremljena trgovina C&A nudi vam asortiman idealan za obiteljski modni shopping. U poslovnici retail parka Supernova Varaždin pronađite kolekcije za bebe i djecu te za muškarce i žene svih generacija. Svoje najmlađe opremite odjećom od materijala provjerene kvalitete, a kako bi čak i njima moda bila još zabavnija, C&A vam nudi odjeću neodoljivog dizajna i neizostavne motive omiljenih likova iz crtića i priča. Prateći aktualne modne trendove, C&A ponuda osvojit će i brojne teenagere koji će u ponudi zasigurno pronaći komade koji će savršeno odgovarati njihovom stilu.

Kolekcije za žene i muškarce potražite u širokom rasponu veličina što izbor čini još jednostavnijim. U bogatom asortimanu pronaći ćete modne komade idealne za sve prigode. Bilo da se radi o svakodnevnim, casual kombinacijama ili outfitima za posebne prigode, C&A vam priprema modne poslastice za najrazličitije stilove. 

Svoj look ne propustite upotpuniti modnim dodacima iz aktualnih kolekcija trgovine koji savršeno prate aktualne trendove i odgovaraju raznim godišnjim dobima. Za opuštene trenutke odmora birajte meke i udobne pidžame, a u trgovini C&A uživati možete i u odabiru muškog i ženskog donjeg rublja. Kvalitetno i povoljno opremite cijelu obitelj atraktivnim kolekcijama trgovine C&A.

Nove sezonske kolekcije za cijelu obitelj

Modne priče poznate svjetske kompanije C&A uvijek prednjače zbog svojih inovativnih koncepata, drugačijih modnih ponuda i kolekcija te iznimno povoljnih cijena. Moderan stil za cijelu obitelj omogućuje vam da svoj ormar upotpunite najnovijim modnim trendovima iz kolekcija muške, ženske i dječje odjeće, obuće i modnih dodataka.

Svoju dugoročnost C&A duguje obiteljskim vrijednostima jer je sama kompanija nastala kroz obiteljski posao koji je danas zastupljen diljem svijeta. C&A kolekcije nadahnute su bogatstvom, ljepotom i energijom svakodnevnog života, a C&A iz godine u godinu bilježi uspješne poslovne rezultate o čemu svjedoče brojni popularni brendovi za djecu i odrasle unutar same kompanije.

Baby Club omogućava djeci da odrastaju uz ugodnu pamučnu odjeću koja im daje poseban šarm – od novorođenčadi do male djece. Palomino odjeća dizajnirana je za djecu od šeste do desete godine, a cilj je pomoći djeci u pronalaženju vlastitog stila zahvaljujući velikom izboru.

Here & there je odjeća individualnosti koja nudi najnoviju modu pristupačnu za djecu od sedam do 14 godina uz dah individualnosti. Clock house daje prednost mladima pri istraživanju novih stvari, otkrivanju novih mjesta za dobar provod s prijateljima.

Rodeo Sport je marka sportske odjeće sa stilom koja ispunjava zahtjeve stila i udobnosti za plažu, teretanu ili za dom. Canda kolekcije pružaju kvalitetu aktivnim muškarcima i ženama te im olakšava obnavljanje klasične i svakodnevne garderobe bilo da je riječ o poslu ili svakodnevnim aktivnostima. Za neovisne i snažne žene tu je Yessica koja donosi mladenački duh moderne žene.

Istinska klasika nalazi se u kolekcijama Your Sixth Sense zahvaljujući klasičnim linijama, kroju i tkaninama koje laskaju svakoj ženi. Moderan muškarac naći će nešto po svojoj mjeri u kolekcijama pod imenom Angelo Litrico, a Westbury muška odjeća ispunit će najviše modne standarde i prefinjenost za formalne i posebne prilike.