Tom Tailor Outlet | Varaždin | Supernova

Pokažite svoj stil cijelome svijetu - savršeno izrazite osobnost i modni ukus uz Tom Tailor kolekcije.

Tom Tailor Outlet

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Optujska 171 A/B/C
42000 Varaždin
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Optujska 171 A/B/C
42000 Varaždin
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Tom Tailor klasične i elegantne kombinacije nalaze se u centru Supernova Varaždin

Poželite li svome modnome ormaru dodati malo boje, inspiraciju za šarolike outfite pronađite u trgovini Tom Tailor u centru Supernova Varaždin. Pokažite svoj stil cijelome svijetu uz pulovere na prugice, balonere, maslinaste hlače, karirane košulje i tamne traperice. Igrajte se popularnim bojama, uzorcima i krojevima uz tople veste, pepita hlače, bijelu košulju koju ćete kombinirati uz toplu zimsku jaknu. Ljubiteljice klasičnog i elegantnog stila Tom Tailor odvest će u svijet dobrog stila, odličnih modnih kombinacija i kvalitetnih materijala.

Ne bojte se uzoraka na haljinama, suknjama, sakoima, tunikama ili bluzama, a sve to nadopunite dobrom torbom, remenom ili izvrsnim Tom Tailor parfemom.  Muški svijet prodrmat će neodoljive kreacije koje se sastoje od klasičnih tamnih vesti za poslovne sastanke, kvalitetnih košulja i hlača, pa sve do odjeće za slobodno vrijeme ili rekreaciju. Prepustite se svijetu odličnog trapera, birajte između traper košulja, jakni ili neodoljivih traperica. Zakoračite u zemlju kvalitete, odličnih cijena i fantastične odjeće u trgovini Tom Tailor u centru Supernova Varaždin.

Vrhunska kvaliteta za vaš modni izričaj uz Tom Tailor 

Tom Tailor je svjetski poznati brend za sve one koji cijene kvalitetu i dobar stil, a tvrtka posluje još od 1999. godine i danas se ubraja među najpoznatije marke u kategoriji srednjeg cjenovnog razreda. Najnovije kolekcije proljeće/ljeto i jesen/zima namijenjene su suvremenim ženama i muškarcima. Slogan Tom Tailora je „Život je igra, igrajte se, budite opušteni i odjeveni sa stilom“.

Vođeni ovim sloganom, u Tom Tailoru idealne kombinacije pronaći će moderne žene i muškarci koji žive u dinamičnom i urbanom okruženju, a žele istaknuti svoju individualnost karakterističnu za aktivan životni stil. U ponudi će se pronaći autentične kombinacije za samouvjeren izgled kojeg karakterizira sportski, opušten, prirodan i moderan stil. Tom Tailor je moderan brend s odjećom i modnim dodacima izrađeni od kvalitetnih i odabranih tkanina, a godišnje u ponudi svojim kupcima nudi 12 različitih kolekcija.

Svladajte svoje svakodnevne izazove i ostanite vjerni sebi uz pozitivnu energiju i inspiraciju koju možete pronaći u Tom Tailor ponudi. Budite najbolja verzija sebe i recite da pozitivnom stavu prema životu. Recite da novim avanturama i recite da kvalitetnom izboru koji ima Tom Tailor. U bogatom izboru pronaći će se sve za žene, muškarce i djecu jer Tom Tailor nudi širok izbor privlačne i raznolike ponude za cijelu obitelj.