Tom Tailor Outlet | Varaždin | Supernova

Pokažite svoj stil cijelome svijetu - savršeno izrazite osobnost i modni ukus uz Tom Tailor kolekcije.

Tom Tailor Outlet

Radno vrijeme
Ponedjeljak 10:00 - 20:00
Utorak 10:00 - 20:00
Srijeda 10:00 - 20:00
Četvrtak 10:00 - 20:00
Petak 10:00 - 20:00
Subota 10:00 - 20:00
Nedjelja 09:00 - 14:00
Adresa
Optujska 171 A/B/C
42000 Varaždin
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Optujska 171 A/B/C
42000 Varaždin
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Tom Tailor klasične i elegantne kombinacije nalaze se u centru Supernova Varaždin

Poželite li svome modnome ormaru dodati malo boje, inspiraciju za šarolike outfite pronađite u trgovini Tom Tailor u centru Supernova Varaždin. Pokažite svoj stil cijelome svijetu uz pulovere na prugice, balonere, maslinaste hlače, karirane košulje i tamne traperice. Igrajte se popularnim bojama, uzorcima i krojevima uz tople veste, pepita hlače, bijelu košulju koju ćete kombinirati uz toplu zimsku jaknu. Ljubiteljice klasičnog i elegantnog stila Tom Tailor odvest će u svijet dobrog stila, odličnih modnih kombinacija i kvalitetnih materijala.

Ne bojte se uzoraka na haljinama, suknjama, sakoima, tunikama ili bluzama, a sve to nadopunite dobrom torbom, remenom ili izvrsnim Tom Tailor parfemom.  Muški svijet prodrmat će neodoljive kreacije koje se sastoje od klasičnih tamnih vesti za poslovne sastanke, kvalitetnih košulja i hlača, pa sve do odjeće za slobodno vrijeme ili rekreaciju. Prepustite se svijetu odličnog trapera, birajte između traper košulja, jakni ili neodoljivih traperica. Zakoračite u zemlju kvalitete, odličnih cijena i fantastične odjeće u trgovini Tom Tailor u centru Supernova Varaždin.

Vrhunska kvaliteta za vaš modni izričaj uz Tom Tailor 

Tom Tailor je svjetski poznati brend za sve one koji cijene kvalitetu i dobar stil, a tvrtka posluje još od 1999. godine i danas se ubraja među najpoznatije marke u kategoriji srednjeg cjenovnog razreda. Najnovije kolekcije proljeće/ljeto i jesen/zima namijenjene su suvremenim ženama i muškarcima. Slogan Tom Tailora je „Život je igra, igrajte se, budite opušteni i odjeveni sa stilom“.

Vođeni ovim sloganom, u Tom Tailoru idealne kombinacije pronaći će moderne žene i muškarci koji žive u dinamičnom i urbanom okruženju, a žele istaknuti svoju individualnost karakterističnu za aktivan životni stil. U ponudi će se pronaći autentične kombinacije za samouvjeren izgled kojeg karakterizira sportski, opušten, prirodan i moderan stil. Tom Tailor je moderan brend s odjećom i modnim dodacima izrađeni od kvalitetnih i odabranih tkanina, a godišnje u ponudi svojim kupcima nudi 12 različitih kolekcija.

Svladajte svoje svakodnevne izazove i ostanite vjerni sebi uz pozitivnu energiju i inspiraciju koju možete pronaći u Tom Tailor ponudi. Budite najbolja verzija sebe i recite da pozitivnom stavu prema životu. Recite da novim avanturama i recite da kvalitetnom izboru koji ima Tom Tailor. U bogatom izboru pronaći će se sve za žene, muškarce i djecu jer Tom Tailor nudi širok izbor privlačne i raznolike ponude za cijelu obitelj.

Novosti
Jesenske uštede
Vrijeme je za novu garderobu!
Vrijedi do 29. rujna 2020.

Za nadolazeće hladnije dane opremite se od glave do pete uz odlične uštede. Tom Tailor Outlet priprema vam popuste od 20 do 70% na cjelokupni asortiman i 20% popusta na jakne.