Elipso | Varaždin | Supernova

Bogata ponuda trgovine Elipso pravi je shopping zgoditak prilikom renoviranja i opremanja doma.

Elipso

Radno vrijeme
Ponedjeljak 08:00 - 21:00
Utorak 08:00 - 21:00
Srijeda 08:00 - 21:00
Četvrtak 08:00 - 21:00
Petak 08:00 - 21:00
Subota 08:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 14:00
Adresa
Optujska 171 A/B/C
42000 Varaždin
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika
Adresa
Optujska 171 A/B/C
42000 Varaždin
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika

Svakodnevica je jednostavnija uz kvalitetne elektroničke uređaje – bogat izbor potražite u centru Supernova Varaždin u trgovini Elipso

Opremanje doma jednostavnije je kada na raspolaganju imate bogatu ponudu uređaja po povoljnim cijenama – upravo će asortiman trgovine Elipso zadovoljiti potrebe svakog kućanstva. Prostrana poslovnica retail parka Supernova Varaždin pruža vam mogućnost da željene proizvode razgledate u izložbenom prostoru i, uz pomoć savjeta ljubaznog osoblja, odaberete artikle koji će savršeno odgovarati vašim potrebama i navikama. Kupaonicu i kuhinju opremite kvalitetnom bijelom tehnikom i malim kućanskim aparatima renomiranih proizvođača – perilice rublja i posuđa, sušilice, štednjaci, frižideri, mikseri, pekači, usisavači i ostala oprema nezamjenjivi su saveznici u obavljanju kućanskih poslova.

Uz kvalitetnu ponudu multimedijske i računalne opreme slobodno vrijeme provedite još kvalitetnije, a poslovne zadatke izvršite uz pomoć provjerene i kvalitetne opreme. U ponudi potražite i bogat izbor najnovijih modela mobilnih telefona poznatih svjetskih proizvođača. Uz električne uređaje za njegu tijela i ljepotu opustite se i zablistajte, a upravo će ovakvi uređaji biti i savršen poklon u raznim prigodama. Uz višegodišnju garanciju i osiguran servis kupljenih aparata kupovina će biti još sigurnija, a vaš dom opremljen do zadnjeg detalja.

Opremite dom najkvalitetnijim uređajima

Elipso je najveća hrvatska trgovina kućanskih aparata koja je osnovana 1990. godine, a svoje trgovine ima u centrima Supernova diljem Hrvatske.

Elipso u svojoj bogatoj ponudi ima više od 7000 proizvoda bijele tehnike, audio i video uređaja, malih kućanskih aparata, grijaćih tijela, klima i ventilatora, informatičke i foto opreme. Mnogobrojni proizvodi iz Elipsa ističu se vrhunskom kvalitetom i dizajnom, inovativnim pristupom i funkcionalnošću.

Najbogatiji izbor svjetskih brendova poput Beka, LG-a, Grundiga, Electroluxa, Mielea, Gorenja, Candyja i drugih, osigurat će vašem domu najnovije tehnološke inovacije s kojima ćete biti u toku sa svim svjetskim trendovima. Elipso je generalni zastupnik u programu bijele tehnike za Blomberg i Beko, vodeći je distributer u programu bijele tehnike za Whirlpool, Boch, Gorenje, Candy, Miele i Electrolux. Također je uvoznik i distributer u programu malih kućanskih aparata za Delonghi, Kenwood, Philips, Panasonic i Excello.

Na Elipsovim akcijama često možete pronaći LED LCD i LCD televizore različitih dijagonala, boja i performanci kao i brojne rasprodaje televizora do isteka zaliha.

Osim televizora, u akcijskim ponudama naći će se i mobiteli, laptopi, posuđe, mali kućanski aparati, bijela tehnika i drugi. Svratite u trgovinu Elipso u centrima Supernova gdje vas očekuje najbolji omjer cijene i kvalitete jer je Elipso centar pozitivne energije.