Rock Art caffe | Varaždin | Supernova

Omiljena pića i odlična atmosfera očekuju vas u kafiću Rock Art caffe.

Rock Art caffe

Radno vrijeme
Ponedjeljak 08:00 - 21:00
Utorak 08:00 - 21:00
Srijeda 08:00 - 21:00
Četvrtak 08:00 - 21:00
Petak 08:00 - 21:00
Subota 08:00 - 21:00
Nedjelja 08:00 - 14:00
Adresa
Optujska 171 A/B/C
42000 Varaždin
Način plaćanja
Telefon
E-mail
Kategorije
Kafići i hrana
Adresa
Optujska 171 A/B/C
42000 Varaždin
Način plaćanja
Telefon
E-mail
Kategorije
Kafići i hrana

Mjesto s dušom - Rock Art caffe u centru Supernova Varaždin

Da bi postao omiljeni, kafić mora imati najbolje konobare koji kuhaju kavu baš kako volite, koji s vrata već znaju što ćete naručiti i u kojem se osjećate kao kod kuće. Kafić mora imati dušu, baš kao što je ima i Rock Art caffe u kojem brojni posjetitelji centra Supernova Varaždin obožavaju provoditi predah od kupovine ili doći samo kako bi popili kavu ili piće s prijateljima ili poslovnim partnerima. Naručite kavu s mlijekom, šlagom, cappuccino, espresso ili kratku kavu koju ćete popiti na šanku dok pretresate dnevne teme s konobarima. Volite li više sokove ili gazirano piće, odaberite sok od jabuke, naranče ili marelice, ledeni čaj, mineralnu vodu s okusom. Zimske dane začinite čajem od šumskog voća, kamilice ili šipka s medom i limunom, vrućom čokoladom i kuhanim vinom. Ljetno osvježenje najbolje je postići čašom koktela ili hladnog pića s puno leda. Proslavite najdraže događaje, opustite se ili se nađite s najboljim prijateljima u modernom uređenju kafića Rock Art caffe u centru Supernova Varaždin.

Napravite kratku pauzu od odličnog shoppinga uz omiljeno piće

Omiljeno okupljalište brojnih Varaždinki i Varaždinaca na kojem provode predah od kupovine u centru Supernova Varaždin kafić je Rock Art caffe. Svojim predivnim interijerom, ugodnom atmosferom i laganom, ali i popularnom glazbom, privlači sve veći broj gostiju željnih dobrog provoda, odlične kave i trenutka mira u prenatrpanom rasporedu svakodnevnih obaveza. Zatvorite oči i duboko udahnite dok čekate omiljenu šalicu prve jutarnje kave koja će vam vratiti energiju.

Raskomotite se na udobnim stolicama dok čitate odličnu ponudu dnevnih novina ili modnih i sportskih časopisa koje Rock Art caffe nudi. Volite li više digitalni svijet, spojite se na besplatnu wi-fi mrežu i pogledajte što je novo na Facebooku ili Instagramu te što donose svjetski i domaći portali. Ako ste pušač, zimi se nećete morati smrzavati ispred kafića jer u ovom omiljenom mjestu većine ljubitelja shoppinga je pušenje dozvoljeno. Uz odličan sustav ventilacije nepušačima neće smetati miris dima. Kada toplije vrijeme podigne temperature i kada proljeće već postane pretoplo da bismo sjedili unutra u zatvorenom, kafić Rock Art caffe iznenadit će vas fantastičnom ljetnom terasom ispred kafića na kojoj ćete uživati u sunčevim zrakama. Pobjegnite u svijet bez stresa uz omiljeno piće i ugodan razgovor s najdražima u odličnoj atmosferi kafića Rock Art caffe.