Larifari caffe | Varaždin | Supernova

Savršeno mjesto za druženje i odmor nakon shoppinga.

Larifari caffe

Radno vrijeme
Ponedjeljak 08:00 - 21:00
Utorak 08:00 - 21:00
Srijeda 08:00 - 21:00
Četvrtak 08:00 - 21:00
Petak 08:00 - 21:00
Subota 08:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 14:00
Adresa
Optujska 171 A/B/C
42000 Varaždin
Način plaćanja
Kategorije
Kafići i hrana
Adresa
Optujska 171 A/B/C
42000 Varaždin
Način plaćanja
Kategorije
Kafići i hrana

Ljubazno osoblje i bogat izbor pića očekuju vas u centru Supernova Varaždin

Mladi i ljubazni tim zaposlenika u caffe baru Larifari učinit će vaš boravak još ugodnijim u sklopu retail parka Supernova Varaždin. Na adresi Optujska 171 u gradu Varaždinu, osim sjajnog izbora trgovina za shopping, očekuje vas i prava oaza mira za trenutke opuštanja. Uz omiljenu kavu, capuccino, Radler, pivo, crno ili bijelo vino te brojne gazirane i negazirane napitke zasigurno ćete uživati u trenutcima bilo da ste sjeli sami ili s društvom. Sva ponuda napitaka zamišljena je upravo da bi svojim gostima omogućila najširi i najbolji izbor bez obzira na preferencije.

Posjetite caffe bar Larifari nakon što obavite svoj shopping i opustite se u ugodnom prostoru koji vam omogućava da uživate u svakom trenutku svoga dana. Bilo da ste ljubitelji jutarnje kave ili pak preferirate after work druženja, u caffe baru Larifari pronaći ćete sve što ste željeli za opuštajuće trenutke. Tijekom perioda kada je blagdanska euforija na vrhuncu, u caffe baru Larifari očekuje vas i poseban ugođaj koji će nadopuniti vaš blagdanski duh. Svakako ne zaboravite predahnuti nakon shoppinga u retail parku Supernova Varaždin.

Počastite se nakon shoppinga u Larifari caffe baru

Mjesto na kojem ćete se odmoriti nakon shoppinga nalazi se upravo u sklopu shopping retail parka Supernova Varaždin.  Svojim minimalističkim, ali ugodnim uređenjem sa zemljanim tonovima, zasigurno će vam omogućiti najdraži predah nakon shoppinga i potrage za novim modnim krpicama ili kvalitetnom obućom. Čim uđete u caffe bar, primijetit ćete interijer kojim dominiraju ugodne zemljane boje koje blijede prema stopu. Koncept prostora se temelji na potpunoj dominaciji osjećaja ugode uz prigušena svjetla i dekorativne elemente s motivima prirode. Osim pravih malih remek djela koja vise na zidovima kao slike koje vas mogu odvesti na neke daleke destinacije, tu su i dekoracije s moćnim citatima iz prirode. Kako bi prostor odisao širinom i lagodom, tu su elementi poput kamena i zrcala koja daju prostoru dodatan element proširenja.

Ugodne fotelje uz grijani te ljeti hlađeni prostor, omogućit će vam ugodne trenutke razgovora s prijateljima, obitelji i poslovnim partnerima. Daleko od gradske vreve i stresa, u caffe baru Larifari pronaći ćete svoj kutak za opuštajuće razgovore i čašicu omiljenog pića. U prostoru caffe bara omogućeno je pušenje, ali usprkos tome vodite brigu o tome da pušenje šteti vama i ljudima u vašoj okolini. Naravno, prostor caffe bara ima adekvatnu infrastrukturu ventilacije kako se prostor ne bi napunio nepotrebnim dimom. Iz tog razloga i nepušači će moći neometano uživati u svojoj kavi, pivu ili čaši vina. U ugodnoj atmosferi možete odabrati i neke od dnevnih, tjednih i mjesečnih tiskovina kako biste dobili svoju dozu informacija o događanjima u državi i svijetu. Predahnite u caffe baru Larifari – kultnom mjestu svih Varaždinaca i Varaždinki.