ShoeBeDo | Varaždin | Supernova

Posjet trgovini ShoeBeDo for Skechers razveselit će brojne generacije i ljude različitih estetskih i životnih stilova.

ShoeBeDo

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 14:00
Adresa
Optujska 171 A/B/C
42000 Varaždin
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Cipele
Adresa
Optujska 171 A/B/C
42000 Varaždin
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Cipele

Potpuno novi koncept dućana u Supernovoj Varaždin – ShoeBeDo for Skechers 

Dugogodišnja suradnja ShoeBeDoa i Skechersa otišla je korak dalje! Ovih je dana tako ekskluzivno u Supernovoj Varaždin predstavljen potpuno novi koncept u Hrvatskoj – dućan ShoeBeDo for Skechers. Usklađujući se s potrebama odraslih, mladih i klinaca, američka kompanija Skechers od 1992. godine proizvodi obuću za sve uzraste i za cijelu obitelj. Naglasak brenda bio je i ostao na – udobnosti i inovativnosti. Napredne, inovativne i uvijek u trendu, kolekcije inspiriraju milijune da uživaju u širokom rasponu aktivnosti u stilu i udobnosti. Posjet trgovini ShoeBeDo for Skechers razveselit će brojne generacije i ljude različitih estetskih i životnih stilova.

Kolekcije u kojima je – za svakoga po nešto

Dobitnik više od 100 nagrada, kolekcija Skechers Performance nudi elitnim sportašima i entuzijastima revolucionarne tehnologije tenisice za trčanje, trening, hodanje i golf. Svjetla, udobnost, akcija! Dječja kolekcija omiljenih Skechers tenisica uz primjenu najnovije tehnologije posebno je zanimljiva upravo zato što - svijetli. Novost u Hrvatskoj je i Skechers Work kolekcija napravljena da traje, a nudi zaposlenicima stil koji odgovara trendovima i kvalitetu certificiranu u industriji za cjelodnevnu zaštitu i udobnost.

Sezona proljeće/ljeto donosi genijalne sandale i natikače, a sezona jesen/zima iznova oduševljava tenisicama vrhunske kvalitete. Kako bi se pripremili za shopping cijelu ponudu možete prethodno pregledati na web stranici trgovine ShoeBeDo, a za sva pitanja uvijek je tu i ljubazno osoblje na licu mjesta. 
 

Dobre vibracije uz ShoeBeDo ponude

Dobre vibracije osjetit ćete u trgovinama brenda ShoeBeDo koji je prepun dobrih stvari kao što su tenisice, čizme, torbe, naočale, sportske opreme i mnoštvo toga. Riječ je o pravom dućanu koji nosi posebnu osobnost i širi pozitivnu energiju uz dobru atmosferu i odlične zaposlenike.

Kvalitetne marke, šarolik izbor ludo dobrih stvari svakako će vas oduševiti već na prvi pogled. Dok birate svoj novi model obuće u sjajnoj atmosferi i super glazbi poželjet ćete ostati zauvijek.

Upravo na temelju posebnosti i dobrih vibracija je pokrenut brend ShoeBeDo koji predstavlja novu generaciju lidera na tržištu kvalitetne obuće uz sjajne svjetske brendove. Koncept odlične ponude stvoren je kako bi zadovoljio potrebe kupaca uz pomno analizirano tržište što je rezultiralo potpuno drugačijim uređenjem trgovina.

ShoeBeDo nema namjeru nametati, manipulirati ili lažirati ponudu jer je kod njih prioritet kupac, cijena obuće i odjeće, odlična atmosfera, glazba i ostala umjetnost.

Stoga će svi ljudi sa stilom, avanturisti i ljubitelji adrenalina ispuniti svoje želje upravo u trgovini ShoeBeDo. Kolekcije se odabiru upravo prema inspiraciji koju pronalaze u svojim kupcima, a posebnu pažnju pridodaju kvaliteti i detaljima. Posjetite trgovinu ShoeBeDo u Supernova centrima te doživite ultimativno iskustvo i kreirajte svoj stil iza kojeg ćete čvrsto stajati. Jer ShoeBeDo je zbilja drugačiji od drugih i uvijek bolji.