Skechers | Varaždin | Supernova

Posjet trgovini Skechers by ShoeBeDo razveselit će brojne generacije i ljude različitih estetskih i životnih stilova.

Skechers

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 14:00
Adresa
Optujska 171 A/B/C
42000 Varaždin
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Cipele
Adresa
Optujska 171 A/B/C
42000 Varaždin
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Cipele

Potpuno novi koncept dućana u Supernovoj Varaždin – Skechers by ShoeBeDo

Dugogodišnja suradnja ShoeBeDoa i Skechersa otišla je korak dalje! Ovih je dana tako ekskluzivno u Supernovoj Varaždin predstavljen potpuno novi koncept u Hrvatskoj – dućan Skechers by ShoeBeDo. Usklađujući se s potrebama odraslih, mladih i klinaca, američka kompanija Skechers od 1992. godine proizvodi obuću za sve uzraste i za cijelu obitelj. Naglasak brenda bio je i ostao na – udobnosti i inovativnosti. Napredne, inovativne i uvijek u trendu, kolekcije inspiriraju milijune da uživaju u širokom rasponu aktivnosti u stilu i udobnosti. Posjet trgovini Skechers by ShoeBeDo razveselit će brojne generacije i ljude različitih estetskih i životnih stilova.

Kolekcije u kojima je – za svakoga po nešto

Dobitnik više od 100 nagrada, kolekcija Skechers Performance nudi elitnim sportašima i entuzijastima revolucionarne tehnologije tenisice za trčanje, trening, hodanje i golf. Svjetla, udobnost, akcija! Dječja kolekcija omiljenih Skechers tenisica uz primjenu najnovije tehnologije posebno je zanimljiva upravo zato što - svijetli. Novost u Hrvatskoj je i Skechers Work kolekcija napravljena da traje, a nudi zaposlenicima stil koji odgovara trendovima i kvalitetu certificiranu u industriji za cjelodnevnu zaštitu i udobnost.

Sezona proljeće/ljeto donosi genijalne sandale i natikače, a sezona jesen/zima iznova oduševljava tenisicama vrhunske kvalitete. Kako bi se pripremili za shopping cijelu ponudu možete prethodno pregledati na web stranici trgovine Skechers by ShoeBeDo, a za sva pitanja uvijek je tu i ljubazno osoblje na licu mjesta. 

Skechers nudi moderne, kvalitetne, inovativne i udobne komade za sve

Još od 1992. godine, Skechers stvara uspješnu priču u svijetu sportske obuće i odjeće za sve uzraste bilo da je riječ o ženama, muškarcima i djeci. Pod sloganom „za svaki lifestyle“ Skechers nudi najnovije svjetske trendove na području sportskih i proizvodnih inovacija s ciljem maksimalne udobnosti. Od prve obuće, točnije čizme za drvosječe, pa sve do danas, Skechers je razvio revolucionarne kolekcije s više od 3.000 različitih modela za svaki spol, dob i aktivnost.

Svakodnevnim istraživanjima uspješno se nastavlja razvoj inovacija uz bok nekih od najpopularnijih svjetskih trendova. Stoga je Skechers idealna shopping destinacija za sve koji cijene kvalitetu, pristupačne cijene i izvrsnu ponudu različitih modela. A više od 3.000 različitih stilova Skechers nudi moderne, kvalitetne, inovativne i udobne komade za milijune ljudi diljem svijeta.

Svoj životni stil upotpunite casual i udobnim kolekcijama sportske marke koja nudi širok izbor modela za različite aktivnosti, stil i udobnost.

Posebno se ističe Skechers Performance kolekcija koja je okrenuta vrhunskim sportašima i sportskim entuzijastima koji preferiraju revolucionarne tehnologije za trening, trčanje, hodanje i igranje golfa. Specijalno izdanje Go Golf predstavlja legendarni sportaš Tony Romo za sve ljubitelje ovog sporta s ciljem da ostvare najbolje rezultate na golf natjecanjima.

Skechers je prepoznatljiv upravo po svojoj raznovrsnosti i mogućnosti prilagodbe zbog čega je neizostavan kada su u pitanju odabiri poznatih IT djevojaka, trendsetterica, influencerica, sportaša, rekreativaca i mnogih drugih.