Bubamara | Varaždin | Supernova

Priprema opreme za bebe poseban je užitak svim članovima obitelji. Posjetite trgovinu Bubamara koja vam nudi bogat izbor kvalitetne opreme za bebe i djecu.

Bubamara

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 14:00
Adresa
Optujska 171 A/B/C
42000 Varaždin
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca
Adresa
Optujska 171 A/B/C
42000 Varaždin
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca

U centru Supernova Varaždin opremite najmlađe uz ponudu Bubamare

Želite li na vrijeme nabaviti sve za novorođenče ili iznenaditi mališane najboljim poklonom, nema sumnje, Bubamara je savršeno shopping odredište. Smještena u retail parku Supernova Varaždin, Bubamara svojom ponudom jednako veseli i male i velike.

Slatko iščekivanje male bebe ima jednu posebnu čar – priprema opreme poseban je užitak svim članovima obitelji. Posjetite trgovinu Bubamara koja vam nudi bogat izbor kvalitetne opreme za spavanje, hranjenje, putovanje, igru i slobodno vrijeme. Izvrstan omjer vrhunske kvalitete, povoljnih cijena i neodoljivog dizajna garancija je odličnog shoppinga.

Zabava i igra omiljeni su dio dana svih mališana, slobodno vrijeme uljepšajte im kvalitetnim i edukativnim igračkama, priborom za crtanje i modeliranje te zabavnim igračkama i opremom za igru na otvorenom. Slikovnice, lutke, društvene igre i brojne druge igračke uvijek su popularan poklon spremate li se na dječji rođendan, a ako ipak ne uspijete odlučiti što pokloniti, u poslovnici Bubamare kupiti možete i praktičnu poklon-karticu. Ljubazno osoblje trgovine rado će vam prezentirati proizvode i pomoći prilikom odabira pa će tako vaše iskustvo kupovine biti još ugodnije, neovisno o tome kojega je uzrasta mališan kojega ćete obradovati novom opremom i igračkama.

Trgovina Bubamara za najmlađe

Trgovina Bubamara specijalizirana je trgovina proizvoda za djecu i trudnice. Roditeljima i djeci Bubamara nudi sve što im može zatrebati već od prvog dana. Stoga, već prilikom opremanja doma za novorođenče posjetite trgovinu i odaberite najkvalitetniju opremu za bebe. Očekuje vas veliki izbor krevetića, stolica za hranjenje, komoda za prematanje i ostalog dječjeg namještaja, kadica za kupanje, razne nosiljke, ležaljke i ostala potrebna oprema.

Opremite se i neizbježnom dječjom kozmetikom, a sve novopečene roditelje zasigurno će oduševiti i odličan izbor dječje odjeće i obuće ljupkog dizajna i vrhunske kvalitete. Za sigurna putovanja potražite i najkvalitetnije autosjedalice grupa 0, I, II, i III. Birati možete između sjedalica brojnih renomiranih proizvođača; Cybex, Joolz, Freeon, Nuna, Peg Perego, Chicco, Maxi Cosi i brojnih drugih. Ono što posebno veseli sve buduće roditelje je izbor dječjih kolica. Ponuda trgovine Bubamara uistinu je impresivna.

Odabrati možete varijante dječjih kolica 2u1 ili 3u1, a Cybex, Joolz, Freeon, Nuna, Peg Perego, Chicco su samo su neki od proizvođača koji garantiraju samo najbolji dizajn i vrhunsku kvalitetu za šetnje vaše bebe. Osim dječje opreme, Bubamara vam nudi i bogat asortiman dječjih igračaka za svaku dob, ali i pregršt opreme za trudnice i majke. Posebna pogodnost je i članstvo u Bubamara klubu koje nudi brojne pogodnosti i popuste. Ne propustite posjetiti trgovinu omiljenu i malima i velikima – u Bubamari pronađite sve za vaše mališane na jednome mjestu.